BA Groupista Intalion Gold Partner

helmikuu 4, 2013

Intalio|Create tuo asiakkaille etuja modernien liiketoimintasovellusten muodossa

PALO ALTO, USA ja HELSINKI, Suomi, Helmikuun 4., 2013 — Suomalainen innovatiivinen palvelu- ja ratkaisutalo BA Group julkisti tänään kumppanuutensa kalifornialaisen Intalion kanssa. Intalio toimittaa työkaluja ja teknologiaa ketterien liiketoimintasovellusten rakentamiseen.

“Asiakkaamme haluavat meiltä ratkaisuja jotka skaalautuvat helposti pienistä osastosovelluksista koko yritysten laajuisiksi. Rakennamme sovelluksia, jotka mukautuvat helposti liiketoiminnan vaatimusten muuttuessa,” sanoo Mikko Aaltonen, BA Groupin hallituksen puheenjohtaja.

Intalio|Create on helppokäyttöinen ja standardeja noudattava alusta, joka mahdollistaa skaalautuvien sovellusten nopean kehittämisen julkiseen tai yksityiseen pilveen tai omaan ympäristöön palomuurin taakse. BA Group rakentaa tuotteella ratkaisuja, jotka integroituvat asiakkaan olemassa olevan infrastruktuurin kanssa Intalio|Createn APIen avulla. Liiketoimintaprosessit voidaan mallintaa helposti ja nopeasti graafisen käyttöliittymän avulla. Sovellukset ovat käytettävissä tietokoneen lisäksi myös mobiililaitteilla.

“Intalio|Create on täydellinen alusta modernien, skaalautuvien ja helposti integroituvien sovellusten rakentamiseen asiakkaille,” sanoo Raj Jain, Intalion toimitusjohtaja. “Intalio|Creatella rakennetut ratkaisut voidaan päivittää, muokata ja skaalata osastokohtaisista ratkaisuista koko yrityksen kattaviksi ratkaisuiksi nopeasti ja tehokkaasti asiakkaan liiketoiminnan kehittyessä. Intalio|Create mahdollistaa BA Groupille sovellusten kehittämisen murto-osassa ajasta joka menisi vaihtoehtoisilla teknologioilla kehittäessä. Iloitsemme kumppanuudestamme ja tulevasta yhteisestä menestyksestämme BA Groupin kanssa.”

Intalio

Intalio – Nykyaikainen tapa rakentaa liiketoimintasovelluksia. Intalion tuoteperheellä kaiken kokoiset yritykset rakentavat skaalautuvia, mobiilikäyttöä tukevia sovelluksia, jotka pystyvät ketterästi vastaamaan liiketoiminnan muutoksiin. Standardeihin perustuvat ohjelmistot ovat yli 1000 yrityksen käytössä, joista osa on maailman suurimpia, kuten Deutsche Bank, General Electric, NTT, Irish Revenue Comission, Singapore Airlines, Facebook ja Google. Intalion päämaja on Palo Altossa ja Intaliolla on yli 100 partneria ja sijoittajaa. Lisätietoja:  www.intalio.com.

BA-Group

BA Group on suomalainen asiantuntijapalveluja tuottava yritys. Vuonna 2009 perustetulla yrityksellä on toimistot Helsingissä ja Turussa. BA Group tarjoaa palveluja pääasiassa keskisuurille ja suurille yrityksille Pohjois-Euroopassa. BA Group toimittaa mm. konsultointia, räätälöityjä sovelluksia, suorituskyvyn optimointia ja integraatioita. Ketteränä ja innovatiivisena yrityksenä BA Group tuottaa asiakkailleen lisäarvoa käyttäen sekä avoimen lähdekoodin että kaupallisia sovelluksia. Tarpeen mukaan toteutukset tehdään vanhoilla hyväksi havaituilla tai uusimmillakin teknologioilla. Lisätietoja: www.ba-group.fi.