MongoDB Essentials -koulutus Helsingissä 19.-21.2.2013

tammikuu 7, 2013

BA Group ja 10gen tarjoavat mahdollisuuden osallistua MongoDB Essentials -koulutukseen 19.-21.2.2013 Helsingin Messukeskuksessa. Kolmen päivän koulutus yhdistää kehittäjä- ja ylläpitäjäkoulutukset yhdeksi kokonaisuudeksi. Kurssi kattaa kaiken mitä sinun tarvitsee tietää MongoDB:tä hyödyntävän sovelluksen suunnittelusta, rakentamisesta, käyttöönotosta ja ylläpidosta. Kahden kaksipäiväisen kurssin sijaan tämä kurssi kattaa saman sisällön 3 päivässä. Lataa kurssin nykyinen opetussuunnitelma (englanniksi).

Kurssi tullaan ensimmäistä kertaa järjestämään uusitulla sisällöllä, joka sisältää uusia aiheita, kuten: removal of global write lock, concurrency improvements outside of write lock change, TTL collections ja aggregation framework.

Kurssin jälkeen osaat rakentaa sovelluksia MongoDB:n päälle ja osaat suositella sovelluksille parhaita tuotannon käyttöönottosuunnitelmia.

Kurssin opetuskieli on englanti. Kouluttajana toimii 10gen Educationin kouluttaja. 10gen on yhdysvaltalainen yritys, joka on kehittänyt NoSQL-teknologiaa hyödyntävän MongoDB-tietokannan.

Koulutuksen hinta on 2400€ (sis. ALV 24%)

Koulutukseen on vain 15 paikkaa. Toimi nopeasti. Ilmoittautumislomake alla.

Kurssille osallistuvan henkilön voi vaihtaa ilman lisämaksua. Jos perut osallistumisesi vähintään 14 päivää ennen koulutuksen alkua, palautetaan mahdollisesti maksettu kurssimaksu kokonaisuudessaan. Jos perut osallistumisesi alle 14 päivää ennen koulutuksen alkua, palautetaan kurssimaksusta puolet. Jättäessäsi saapumatta ilman peruutusta, veloitetaan kurssimaksu kokonaisuudessaan.

BA Group ja 10gen varaavat oikeuden peruuttaa tai siirtää kurssi. Ilmoittautuneille ilmoitetaan peruutuksesta tai siirrosta vähintään 7 päivää ennen kurssin alkua. Jos kurssi peruutetaan, ilmoittautuneelle palautetaan kurssimaksu kokonaisuudessaan. Jos kurssi siirretään, voi ilmoittautunut valintansa mukaan osallistua myöhemmälle kurssille tai saada mahdollisesti maksetun kurssimaksun kokonaisuudessaan palautuksena.

Lisätietoja: info@ba-group.fi