BA Group Oy

BA Group Oy on 100 % suomalainen yksityisessä omistuksessa oleva IT-alan palvelu- ja ratkaisutoimittaja. Tavoitteenamme on taata asiakkaillemme onnistuminen heidän IT-hankkeissaan. Olemme ketteriä ja innovatiivisia ja henkilöstöllämme on kattava osaaminen useilta IT-alueilta. Vahva osaaminen yleisesti käytetyistä teknologioista yhdistettynä jatkuvaan uusien teknologioiden tutkimiseen, tekee BA Groupista lisäarvoa tuottavan kumppanin. Riippumatta hankkeen koosta, vaiheesta tai käytössä olevista menetelmistä, voimme tarjota korkealaatuista asiantuntija-apua IT-haasteisiin.

 

Yrityksen johto

 

 

Toimitusjohtaja, Juhana Revonta

+358 40 750 3800
juhana.revonta@ba-group.fi

Juhana Revonta työskenteli ennen BA Groupiin siirtymistään Nokialla vaativissa johtotehtävissä. Hänellä on laaja kokemus onnistuneesta liiketoimintaprosessien kehittämisestä mm. muutoksen hallinnan ja sidosryhmäjohtamisen osa-alueilta. Siirryttyään BA Groupin palvelukseen hän on laajentanut yrityksen toimintoja johdon konsultointiin sekä kasvattanut yrityksen liikevaihtoa, tulosta ja henkilöstömäärää merkittävästi.

 

Operatiivinen johtaja, Mikko Aaltonen

+358 40 486 1198
mikko.aaltonen@ba-group.fi

Mikko Aaltosella on yli 15 vuoden monipuolinen kokemus ICT- alalta teknisenä arkkitehtina sekä projektien ja teknologiahankkeiden johtotehtävissä. Hän ylläpitää jatkuvasti asiantuntemustaan varmistaakseen, että asiakkaat saavat parhaat mahdolliset ratkaisut. Hänen vertaansa vailla oleva ansioluettelonsa onnistuneista hankkeista puhuu omaa kieltään. Mikko Aaltonen on toinen BA Groupin perustajista.

 

Teknologiajohtaja, Jan Borgelin

+358 40 549 2224
jan.borgelin@ba-group.fi

Jan Borgelinilla on lähes 20 vuoden kokemus sähköisten liiketoimintaratkaisujen arkkitehtuurisuunnittelusta ja toteutuksesta. Hän on toiminut uransa aikana useissa erittäin vaativissa kansainvälisissä projekteissa mm. pääarkkitehtinä, projektin johtotehtävissä sekä teknisenä asiantuntijana. Lisäksi hän omaa kokonaisvaltaisen asiantuntemuksen erilaisista järjestelmistä, oli sitten kyse dokumentinhallinnasta, sulautetuista järjestelmistä tai moderneista selainpohjaisista liiketoimintasovelluksista. Jan Borgelin on toinen BA Groupin perustajista.

Kauppalehden Menestyjä 2014 BA Group Oy Menestyja_Merkki_2013_BAGroup Kauppalehden Menestyjä-yritys 2012 BA Group Oy Ohjelmistoyrittäjät RY